Rubrika: Ostatné
Autor: Pali
Pesto je omá?ka pochádzajúca v jej najbežnejšej verzii z Janova. Je zmesou bazalky, olivového oleja, syra pecorino, cesnaku a soli.



» ?íta? ?lánok

Rubrika: Ostatné
Autor: Pali
Aglio e Olio v preklade Cesnak a Olej je pomenovanie najjednoduchšieho tradi?ného cestovinového jedla aké môžete nájs? v talianskej kuchyni. Naozaj rýchla a jednoduchá príprava priamo ponúka toto jedlo aspo? na ochutnanie.




» ?íta? ?lánok

Rubrika: Ostatné
Autor: Pali
Oddnes sa pokúsime na tejto stránke prinies? aj ?lánky spojené akýmko?vek spôsobom s Talianskom. Za?íname talianskou kuchy?ou, a ?oskoro pribudnú aj ?lánky zamerané na cestovanie Talianskom.

» ?íta? ?lánok